Binnenland

Podcast De Dag: Waarom mannen hun diepste geheimen delen met de sekstelefonist

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Waarom mannen hun diepste geheimen delen met de sekstelefonist

"Hallo met Kyoko." Zo begint een gesprek met het alter ego van Kelly van Binsbergen. De 25-jarige filmmaker verdient bij als sekstelefonist en heeft daar een documentaire over gemaakt.

{podcast audio="68603" caption="De Dag #127: Waarom mannen hun diepste geheimen delen met de sekstelefonist" }

In De Dag vertelt ze over de intieme kanten van het werk. Mannen bellen niet alleen om klaar te komen, maar ook voor een luisterend oor. Scheidingen, gesprekken over de kinderen, alles komt aan bod.

Verder in De Dag

En we praten over de maffia in Nederland. Vandaag is een grote actie bezig tegen de Italiaanse maffiaorganisatie 'ndrangheta. In Nederland vinden verschillende invallen plaats, maar details wil de politie nog niet geven. Wat heeft de maffia eigenlijk in Nederland te zoeken? Koen Voskuil komt daarover vertellen, hij schreef er een boek over.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie