Binnenland
MAX

De verhalen achter de Tour de France in 'Terug naar de Tour'

foto: Omroep Max
  1. Nieuwschevron right
  2. De verhalen achter de Tour de France in 'Terug naar de Tour'

Het Tourpeleton is onderweg en dendert richting eindbestemming Parijs. En de wielrenners rijden natuurlijk door prachtige Franse streken met een rijke (wieler)historie, mooie natuur en de voortreffelijke Franse cuisine. Wie daar meer over wil weten komt aan z'n trekken in de nieuwe audiowebserie Terug naar de Tour van Villa VdB.

Terug naar de Tour vanaf zaterdag te horen

In deze audiowebserie verzamelt presentator Jurgen van den Berg de mooiste verhalen rondom de etappe van de dag. Het is dus ook perfect te beluisteren tijdens de race. In een paar minuten tijd wordt u door Frankrijk-kenner Chazia Mourali, culinair journalist Onno Kleyn en 'wandelende Tour-encyclopedie' Jeroen Wielaert bijgepraat.

Etappes

De verhalen gaan onder meer over de streek, bijzondere historische Tourverhalen en natuurlijk de lokale wijnen en spijzen. Van de Grand Départ in het Baskische Bilbao tot aan de finish op de Champs-Élysées. En elke etappe wordt muzikaal aangekleed door muziekjournalist Guuz Hoogaerts, hij kiest elke dag een passend nummer van een Franse artiest.

Luisteren?

'Terug naar de Tour' is tijdens het evenement dagelijks hier te beluisteren op de site van Max Vandaag, en te vinden via de social mediakanalen van Villa VdB.

foto: Omroep Max

Ster advertentie
Ster advertentie