Binnenland

Nachtzuster viert haar 300e uitzending

  1. Nieuwschevron right
  2. Nachtzuster viert haar 300e uitzending

[MAX] Al 300 uitzendingen lang bellen luisteraars naar Nachtzuster Astrid de Jong met al hun vragen. Dit levert de mooiste verhalen op. Aanstaande nacht tussen 02:00 - 06:00 uur viert Nachtzuster haar 300e uitzending. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op bijzondere momenten uit de afgelopen 300 uitzendingen van Nachtzuster.

De zes mooiste momenten uit Nachtzuster


Hoe krijg ik de gouden velletjes van de chocopasta?

Soms verdient een vraag uit Nachtzuster nog een beetje aandacht. Zoals de vraag van Remy: Hoe krijg je dat gouden dekseltje van de pot chocoladepasta? Nachtzuster Astrid test de antwoorden in de praktijk:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Hoe krijg ik mijn klikgebit los?

Een mevrouw wilde graag gaan slapen, maar krijg haar zogenaamde ‘klikgebit’ niet losgeklikt. Wat doe je dan? Dan bel je Nachtzuster. Veel luisteraars herkenden het probleem, en één beller kwam met het verlossende antwoord: ''Even een lepeltje met de bolle kant onder het vastgeklikte deel schuiven, en het klikt zo los!''


Wat is er met mijn vrachtwagen?

Sjoerd en zijn spookstoring. Een vraag die Astrid de Jong niet snel zal vergeten. Licht in paniek belde hij vanaf de snelweg: zijn vrachtwagen had een storing. Wat kan het nu zijn? Gelukkig luisteren er veel vrachtwagenchauffeurs naar Nachtzuster en kwamen er allerlei suggesties voorbij. Met Sjoerd kwam het goed: hij belt nog regelmatig, en altijd vertelt hij even dat zijn (nieuwe) wagen rijdt als een zonnetje.


Wat is het adres van Robert ten Brink?

Mevrouw van Stiphout wilde graag het adres van Robert ten Brink. Astrid neemt de tijd om het adres helemaal te spellen:


Heeft iemand een kanarie over?

Een mevrouw in Amstelveen wilde zo graag een kanarie. Een hok had ze al. En eten. Maar nog geen kanarie, en die kosten toch al snel 20 Euro. Op de Nachtzusterchat werd in hele korte tijd 20 Euro ingezameld en we hopen de kanarie binnenkort langs te brengen in Amstelveen.


Wat zie je, als je je hoofd in een koker doet, met aan de binnenkant een spiegel?

Snap je de vraag? Astrid niet, dus maakte ze het visueel in dit filmpje:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie