Binnenland

Sportzomer vandaag: AZ en Heracles in voorronde Europa League

foto: Het stadion van AZ - Foto: ANPfoto: Het stadion van AZ - Foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Sportzomer vandaag: AZ en Heracles in voorronde Europa League

Nog iets meer dan een week en dan begint de eredivisie weer. AZ en Heracles komen vanavond al in actie in de voorrondes van de Europa League. Het verloop van die wedstrijden is te volgen bij NPO Radio 1.

Heracles speelt om 18.45 uur tegen FC Arouca, een Portugese voetbalclub die net als Heracles voor het eerst in de Europa League uitkomt. De commentator is Arman Avsaroglu.

Twee uur later is het de beurt aan AZ. In Alkmaar speelt AZ tegen PAS Giannina, uit de Griekse stad Ioannina. Andy Houtkamp doet op NPO Radio 1 verslag van de wedstrijd.

Tussen 14.00 en 16.00 uur komt NPO Radio 1 weer vanaf locatie: Suzanne Bosman presenteert vanuit VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam. We lopen met onder meer sportclinics warm voor de Olympische Spelen. Vandaag is er volleybal, met topspeler Ramon Renaldo Martinez.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Publiek is ook welkom om te kijken bij de radio-uitzending. Er zijn gasten en er is live-muziek, vandaag van de band AAPNOOTMIES.

Democraten

Het Zomeravondgesprek van WNL is vandaag met SBS-presentator Irene Moors. Ze praat vanaf 19.30 uur een uur lang met Wieger Hemmer.

Natuurlijk is op NPO Radio 1 ook aandacht voor de Democratische conventie. Rond 12.30 uur is er weer een deel van de podcast van Margriet van der Linden te beluisteren. Margriet is in Amerika op zoek naar de échte Hillary Clinton. Wie is de vrouw achter het masker?

Ster advertentie
Ster advertentie