Binnenland

'Dijkstra en Evenblij ter plekke' nieuw op NPO Radio 1

foto: Annemieke van der Togtfoto: Annemieke van der Togt
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Dijkstra en Evenblij ter plekke' nieuw op NPO Radio 1

[BNNVARA] Vanaf 10 januari hoor je elke zondagavond op NPO Radio 1 Erik Dijkstra en Frank Evenblij in het nieuwe programma Dijkstra en Evenblij ter plekke. Met live gasten, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen nemen Dijkstra en Evenblij je mee door het land.

Dijkstra en Evenblij presenteren elke zondag tussen 20.00 en 22.00 uur vanaf een andere locatie ergens in Nederland, die in het nieuws is geweest. Met live gasten, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen nemen ze je mee door het land. Dat doen ze niet alleen: Mai Verbij (presentator van Gaan!) heeft als razende reporter de sfeer ter plekke al verkend en schuift bij de heren aan.

Actueel en lokaal

Dijkstra: "Rellen in Roosendaal? Dan komen wij op zondag vanuit Roosendaal. Een crystal meth-lab ontdekt in een Drents dorpje? Dan gaan wij naar Drenthe om te bespreken welke impact dit ter plekke heeft."

Frank Evenblij: "Landelijk nieuws komt natuurlijk ook aan bod, maar dat vertalen we en maken we lokaal. Gaat een school dicht door corona? Wij gaan naar de school toe om te kijken wat de impact is van die maatregel en vragen de jongeren hoe zij dealen met corona."

Dijkstra en Evenblij

Erik Dijkstra en Frank Evenblij begonnen beiden als 'Jakhals' bij De Wereld Draait Door. Daarna maakten ze samen Bureau Sport en ook Bureau Vooroordeel. In Bureau Sport Radio, elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 uur op NPO Radio 1, geven ze op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek.

Erik Dijkstra presenteert daarnaast de BNNVARA-kennisquiz Per Seconde Wijzer en Frank Evenblij was dit jaar te zien met o.a. Quiz met Ballen en Evenblij maakt vrienden.

Dijkstra en Evenblij ter plekke

Vanaf 10 januari tussen 20.00-22.00 uur hoor je Erik Dijkstra en Frank Evenblij in Dijkstra en Evenblij ter plekke. Met live gasten, diverse rubrieken en verrassende onderwerpen nemen ze je mee door het land.

Ster advertentie
Ster advertentie