Achtergrond

Britse comedian Adam Fields: 'Juichen voor Engeland is wel het minste wat jullie kunnen doen'

AVROTROS
foto: Adam Fieldsfoto: Adam Fields
  1. Nieuwschevron right
  2. Britse comedian Adam Fields: 'Juichen voor Engeland is wel het minste wat jullie kunnen doen'

Engeland doet wél mee aan het WK, dus kunnen we net zo goed voor Engeland juichen. Toch? Op deze plek, tijdens het WK, elke dag een ambassadeur voor een land dat erbij is in Rusland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De comedian Adam Fields is van origine Brit maar maakt zijn grappen in het Nederlands. Tijdens dit WK juicht hij voor zijn vaderland.

'Engeland heeft zoveel aan de wereld gegeven'

Volgens Fields is juichen voor Engeland "wel het minste wat jullie kunnen doen." De comedian betoogt dat Engeland al zoveel heeft gegeven aan de wereld: “Wij hebben jullie de drama’s geschonken van Shakespeare, Dickens, Tolkien en Brexit." Ook herinnert hij ons eraan dat Engeland de wereld James Bond, Hawkins, Mr.Bean en The Beatles gaf. Engeland verdient het om dit WK te winnen, zo stelt Fields, al was het maar ''omdat het hoog tijd is dat het WK weer eens gewonnen wordt door een land van buiten Europa."

Over EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage vanEenVandaag, iedere werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur te beluisteren op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nl, Facebook of op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie