Achtergrond
BNNVARA

Uitlaatklep voor teleurgestelde Oranjefans

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Uitlaatklep voor teleurgestelde Oranjefans

Teleurgesteld, enigszins verloren en zoekende gedurende deze confronterende periode van het WK zonder Oranje? Bar-Bodega De Schrale Leeuw is de oplossing. Elke dag nemen Marcel van Roosmalen en Roelof de Vries het WK door in dit etablissement. Schuif gezellig bij ze aan want 'gedeelde smart, is halve smart'.

Schrale Leeuw 20 juni.mp3

Elke dag bespreken columnist Marcel van Roosmalen en radiopresentator Roelof de Vries de gang van zaken rondom het WK. Eigenlijk zijn het meer de randzaken. Altijd al benieuwd geweest naar strijdliederen van verschillende teams, of naar de bemoedigende speeches van Louis van Gaal? Marcel en Roelof vinden daar wel wat van.

Moet Marcel van Roosmalen hetzelfde doen als Hugo Borst vraagt Roelof zich af. "Je moet een knotje nemen Marcel, Hugo Borst heeft dat ook." Van Roosmalen ziet af van het knotje omdat hij naar eigen zeggen over een 'punthoofd' beschikt. Niet alles wat Hugo Borst doet, moedigt de heren aan maar het is volgens Marcel altijd beter dan wat Tom Vennink weet de presteren in De Volkskrant.

Bar-Bodega de Schrale Leeuw - Louis en de Marokkanen

Benieuwd naar meer van Bar Bodega de Schrale Leeuw? Luister dan elke dag van 13:30 tot 14:00 naar het WK-halfuur bij De Nieuws BV.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie