appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Perstribune
STER Advertentie

Podcast De Dag: Zo liet de overheid met listen en trucs een stikstofdrama ontstaan

ANP
vrijdag 27 september 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Het hoge woord is eruit: de commissie Remkes heeft duidelijk gemaakt wat er moet gebeuren om het stikstofprobleem aan te pakken.

In podcast De Dag nemen we je aan de hand mee door de geschiedenis van dit probleem. Hoe heeft het zo ver kunnen komen en welke opties hebben we nog?

Aan tafel jurist Valentijn Wösten die sinds 2015 vecht tegen het stikstofbeleid en NOS-researchredacteur Ben Meindertsma.

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunesGoogle Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1