appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Terugblik: Oranjevrouwen zijn Europees Kampioen!

ANP
maandag 1 januari 2018 | NPO Radio 1 | Redactie Twitter

Met hun goede spel, hun openheid en hun plezier veroverden de Nederlandse voetbalvrouwen dit jaar de harten van de supporters. Een jaar waarin het EK in eigen land precies verliep als gedroomd. Oranje kreeg waardering en wón de titel. 

Onverslagen belandden de Oranjeleeuwinnen in de finale. In Enschede wonnen de vrouwen de finale met 4-2 van Denemarken. De voetbalsters werden op het Sportgala niet voor niets gekozen tot Sportploeg van het Jaar. 

Bekijk ook: Oranje Europees Kampioen na spectaculaire finale

NPO Radio 1 deed van begin tot eind verslag van het Europees Kampioenschap in eigen land. Hoe klonk dat ook alweer? Luister de hoogtepunten terug: 

Compilatie gemaakt door Walter Tempelman. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1