appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Sagan klopt Kristoff op de finishlijn

NOS
maandag 18 juli 2016 | NOS | Radio Tour de France

De zestiende etappe voerde de 183 renners over 209 kilometer van Moirans-en-Montagne naar Bern. Peter Sagan boekte in de massasprint zijn derde ritzege.

De Etixx-renners Julian Alaphilippe en Tony Martin gingen vroeg op pad. Op een met klim, kort voor de vlakke slotkilometer, moesten meerdere renners afhaken. Een peloton van ongeveer 50 renners vochten het uit in de sprint. Tinkoffrenner Sagan toonde zich daarin nét de beste:

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1