appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

Interesse FBI in schoonzoon Trump

Reuters
vrijdag 26 mei 2017 | NOS | Redactie

De FBI onderzoekt contacten van Jared Kushner,de schoonzoon en adviseur van president Trump,in verband met het onderzoek naar de banden tussen het campagneteam van Trump en Rusland.

Kushner is geen verdachte,maar zou informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Kushner had vorig jaar ontmoetingen met onder meer de Russische ambassadeur Kisljak en de Russische bankier Gorkov. Volgens zijn advocaat heeft Kushner daarover al alles verteld aan het Congres.

De vraag is waarom Kushner geen melding heeft gemaakt van ontmoeting met belangrijke Russische personen

Amerika-deskundige Victor Vlam

De FBI onderzoekt of medewerkers van Trumps campagneteam hebben samengewerkt met Russen om de presidentsverkiezingen te beïnvloeden.

Jared Kushner is getrouwd met Trumps dochter Ivanka.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1