appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NPO Radio 1 Sportzomer vandaag: TT Assen en achtste finales EK

ANP
zondag 26 juni 2016 | RAD1 | NPO Radio 1

De motorracers komen vandaag in actie tijdens de 86ste editie van de TT Assen. Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer doen vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1 verslag van de Grand Prix. 

Het is voor het eerst dat de Dutch TT op zondag wordt georganiseerd. Vrijdag en zaterdag hebben de rijders gestreden in de kwalificatierondes. Om 11.00 uur start de race in de klasse Moto3, om 12.20 uur begint de verbeten strijd in de Moto2 en om 14.00 uur start het hoogtepunt: de MotoGP. 

Dit zijn beelden van de TT Assen uit 1947: 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
TT Assen 1947

Op het EK voetbal in Frankrijk wordt vandaag weer gestreden om de plekken in de kwartfinales. Om 15.00 uur speelt Frankrijk tegen Ierland, om 18.00 uur trapt Duitsland af tegen Slowakije en om 21.00 uur komt Hongarije in actie tegen de Rode Duivels. 

Verder is bij de NPO Radio 1 Sportzomer aandacht voor Paardensport. Ed van den Bent doet verslag van de CHIO Rotterdam. In de Champions Trophy in Londen strijden de hockeyvrouwen vandaag om de 5e en 6e plaats. 

Het programma op het EK voetbal: 

- 15:00 uur: Frankrijk - Ierland
- 18:00 uur: Duitsland - Slowakije
- 21.00 uur: Hongarije - België

Na de wedstrijd Hongarije - België wordt verslag gedaan van de Champions Trophy. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1