appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

NPO Radio 1 Sportzomer: aftrap achtste finales

ANP
zaterdag 25 juni 2016 | RAD1 | NPO Radio 1

Op het EK voetbal in Frankrijk gaan vandaag de achtste finales van start. Om 15.00 uur trapt Zwitserland af tegen Polen. Om 18.00 uur komen Wales en Noord-Ierland in actie en om 21.00 uur mag Kroatië aan de bak tegen Portugal. 

De motorracers komen vandaag in actie tijdens de kwalificatieronde van de 86e TT Assen. Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer houden je vanaf 14.00 uur op de hoogte. 

Dit zijn beelden van de TT Assen uit 1947:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verder is bij de NPO Radio 1 Sportzomer veel aandacht voor andere sporten, waaronder wielrennen, hockey en paardensport. Natuurlijk is er ook aandacht voor de brexit en de gevolgen hiervan.

Tijdens het NK wielrennen strijden de mannen voor de nationale wegwedstrijdtitel. Titelhouder, Niki Terpstra, ontbreekt door een blessure. Gio Lippens doet vanaf 12:00 uur verslag. De Nederlandse hockeyvrouwen spelen om 13:00 uur tegen Argentinië voor de Champions Trophy. 

Het programma op het EK voetbal: 

- 15:00 uur: Zwitserland - Polen
- 18:00 uur: Wales - Noord-Ierland
- 21.00 uur: Kroatië - Portugal 

Vanaf 20.00 uur, tussen het voetbal door, doet Ed van den Bent verslag van het CHIO Dressuur. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1