appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Focus met VOF de Kunst-zanger Nol Havens en wetenschapper Laurens Ham
STER Advertentie

Sportzomer dag #1: het EK Voetbal begint!

donderdag 9 juni 2016 | NPO Radio 1 | NPO Radio 1

Vanavond om 21:00 uur klinkt het fluitsignaal in Parijs: het EK Voetbal is begonnen! NPO Radio 1 is er vanaf 20:30 uur bij. We kijken vooruit naar de wedstrijd en volgen de openingsceremonie.

Gastland Frankrijk speelt vanavond de openingswedstrijd van het toernooi tegen Roemenië. Verslaggever Edwin Cornelissen doet verslag vanuit de fanzone. 

Ode aan de Belgen

Naast het wedstrijdverslag is er aandacht voor de uitspraak in de zaak van FC Twente. Stef Bos brengt een ode aan de Belgen en Marlene de Wouters is present als Vlaamse Taaltolk. 

In Allô avec Wilfred bespreekt Wilfred de Bruijn het andere nieuws vanuit Frankrijk en Diederik Smit sluit met een satirische nieuwsblok de uitzending af.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1