appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Crisis bij de Oranje Leeuwinnen'

Bureau Sport
vrijdag 5 april 2019 | BNNVARA | Bureau Sport

Frank en Erik zitten vanavond voor de buis. Niets nieuws onder de zon misschien, maar deze avond belooft spanning en sensatie. De Oranje Leeuwinnen nemen het op tegen Mexico. Maar, de elfde plek in de Algarve Cup van vorige maand belooft weinig goeds.

"Het gaat heel slecht, het is gewoon crisis", zegt Erik. Frank heeft er wel vertrouwen in dat Mexico wordt verslagen in een uitverkocht GelreDome: "Het wordt 2-0." We gaan het meemaken; wie heeft er gelijk, Erik of Frank?
 

Ronde van Vlaanderen

Mathieu van der Poel wordt veelvuldig genoemd als kanshebber om de Ronde van Vlaanderen te winnen. En dat terwijl het nog maar zijn derde WorldTour-koers is. Onwijs getalenteerd ben je dan, als je als mountainbiker, veldrijder en nu als wegrenner tot de wereldtop behoort.

Erik denkt dat een Tsjech Stybar er met de winst vandoor gaat: "Stybar heeft dit seizoen de stap gemaakt van iemand die leuk meedoet, naar winnaar."

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1