appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Claudia de Breij verzorgt dit jaar de Oudejaarsconference

ANP
donderdag 3 januari 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

We zijn nog maar net begonnen aan het nieuwe jaar maar er is één iemand die al met 31 december 2019 bezig is. Claudia de Breij gaat zich namelijk storten op de Oudejaarsconference, dit maakte ze bekend in De Nieuws BV.  

Claudia de Breij doet Oudejaarsconference 2019

Ze gaat het weer doen. In 2016 deed Claudia ook al de Oudejaarsconference en de reacties waren lovend. Claudia: ''Die cyclus van om de drie jaar is een beetje afgekeken van Youp van 't Hek, waardoor we allemaal het gevoel hebben dat hij het ieder jaar doet. Ik sta eigenlijk al een half jaar te popelen.'' 

Claudia was in 2016 het hele jaar bezig met de conference, dit jaar verwacht ze dat het iets minder heftig is. ''Dat jaar had ik helemaal in het teken gezet van de conference, het voelde als de opdracht van mijn leven. Het was erop of eronder. Als ik het slecht doe moet ik heel hard werken om mijn zalen vol te krijgen en als ik het goed doe heb ik er heel lang profijt van'', vertelt Claudia.

Welke thema's dit jaar belangrijk worden weet Claudia nog niet. Als bijvoorbeeld de Oranje leeuwinnen het WK winnen is dat leidend maar, als ze er meteen uitvliegen zal het een ander verhaal worden. Voor Claudia is het vooral belangrijk het nieuws te zelf te zoeken en niet alleen te focussen op het nieuws op tv en in de krant. 

Claudia de Breij doet Oudejaarsconference 2019

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1