appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Gemert gelooft in bekerstunt tegen titelhouder Feyenoord

ANP
woensdag 26 september 2018 | NOS | NOS Sport

Het moet morgenavond een van de hoogtepunten in de clubgeschiedenis worden: de thuiswedstrijd in het bekertoernooi, die hoofdklasser Gemert mag spelen tegen Feyenoord. Helaas voor de fans gebeurt dat niet op het eigen sportpark Molenbroek, dat was te duur en te ingewikkeld, maar in het stadion van Helmond Sport.

De voorpret bij v.v. Gemert is er niet minder om, merkt verslaggever Ragnar Niemeijer op. De trainer van de Brabanders gelooft zelfs in een stunt. "Als je een staatslot koopt, heb je een kans. Sommigen winnen hem één keer, sommigen twee keer en sommigen niet. Maar je hebt altijd een kans."

Sfeer proeven bij de amateurs van Gemert

Vanaf 20.30 uur donderdagavond veel aandacht voor bekervoetbal in Langs de Lijn En Omstreken, waaronder dus het duel Gemert-Feyenoord. 

 

 

Correctie melden

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1