appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Podcast De Dag: Wat je van boeren leren kan

ANP/NOS
dinsdag 19 juni 2018 | NOS | Redactie

Hij werd soms nog net niet van het erf geschoten. Trouw-journalist Hans Marijnissen deed wat al dertig jaar niet meer was gedaan: een groot onderzoek naar de mening van de boer over de agrarische sector.

De uitkomst is hoopvol en onthutsend tegelijk. In De Dag vertelt hij wat hij aantrof aan de boerenkeukentafels in het land.

Met oud-politica en 'actieve bemoeial' Münire Manisa praten we over de Turkse verkiezingen (in Nederland). Kun je als Turkse Nederlander gerust vertellen waar je op hebt gestemd? En welke politieke spelletjes worden er gespeeld? Voor Nederlandse Turken zijn de stembussen nog even open. Vandaag is het de laatste dag dat zij mogen zij stemmen.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1