appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Hoe blijf jij gezond en positief? Deel je tips

ANP
woensdag 27 januari 2021 | RAD1 | Lynn Philippi

Hoe pak jij het aan thuis? Lukt het je nog een beetje gezond en positief te blijven? De maatregelen zijn weer flink aangescherpt en het wordt steeds lastiger te denken in: wat kan wel? Maar gelukkig zijn er veel mensen met hartverwarmende initiatieven en goede ideeën. Ben jij zo'n iemand? Deel het met ons.

Stuur je tips in

Zaterdag ging de avondklok in en sinds vorige week wordt geadviseerd nog maar één iemand thuis uit te nodigen. Eenzaamheid bij zowel jong als oud, ligt op de loer. Hoe houd jij contact? Heb jij er ideeën over hoe we het thuis leuker kunnen maken? Wat werkt voor jou? Misschien hebben anderen er wat aan. Daarom vragen wij jou om je tip te delen.

Laten we er zijn voor elkaar

Ook als je een vraag hebt, hoe iets aan te pakken of ergens hulp bij kan gebruiken, horen we het graag. Wie weet is er een andere luisteraar met een oplossing of tip. Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en naar tips. Vertel het ons via onderstaand formulier, of via een privébericht op social media, het liefst met een spraakmemo of video. Wie weet hoor jij jezelf binnenkort dan wel terug op NPO Radio 1 of onze social kanalen.

Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1/
Twitter: https://twitter.com/NPORadio1
Facebook: https://www.facebook.com/NPORadio1

Stuur ons jouw lockdowntip

Please let us know your name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1