appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

RIVM: sinds gisteren 34 coronapatiënten overleden

ANP
maandag 23 maart 2020 | NOS | Redactie

De afgelopen 24 uur zijn er 34 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus, meldt het RIVM. In totaal zijn er nu 213 doden in Nederland.

In 24 uur tijd zijn 545 mensen positief getest op corona, wat het totaal op 4749 brengt. Het RIVM benadrukt dat het werkelijke aantal besmettingen hoger ligt, omdat niet iedereen getest wordt.

Gisteren maakte het RIVM bekend dat er 43 mensen zijn overleden aan het coronavirus. Dat was de grootste stijging tot nu toe in Nederland. Gisteren lagen er nog 405 patiënten op de intensive care.

Cruciale week

Deze week is volgens het RIVM cruciaal, omdat duidelijk moet worden wat het effect is van de maatregelen die zijn genomen om de uitbraak van het coronavirus in te dammen.

Vorige week vrijdag en zaterdag werden per dag 30 dodelijke slachtoffers gemeld.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1