appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Download de NPO Radio 1-app en hoor als eerste het laatste nieuws

ANP
donderdag 19 maart 2020 | RAD1 | Redactie

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws over het coronavirus, sport of ontwikkelingen uit het buitenland; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Met de app kun je altijd en waar je maar bent naar NPO Radio 1 luisteren en lees je het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Je vindt er achtergrondverhalen, columns en een uitgebreid aanbod aan podcasts. Ook kun je gemakkelijk een vraag insturen voor bijvoorbeeld onze speciale coronaspreekuren, waarin vragen van luisteraars door experts worden beantwoord. 

Vergeet trouwens niet om de pushnotificaties in te schakelen om direct op de hoogte te blijven van het belangrijkste nieuws. 

Kijk op deze pagina voor meer mogelijkheden om naar NPO Radio 1 te luisteren.

En nu we toch je aandacht hebben: bekijk hier ons dossier over het coronavirus. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1