Fragment

Het MediaForum met Sjirk Kuijper en Mireille van Ark

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het MediaForum met Sjirk Kuijper en Mireille van Ark

Aan tafel zitten Sjirk Kuijper, Mireille van Ark en Spraakmaker Kim Putters

Het Mediamoment van Van Ark gaat over Oekraïne. Sommige bedrijven gebruiken het in hun marketing, maar wie heeft daar wat aan vraagt Van Ark zich af. Wat kan er misgaan en mag je niet trots zijn als je veel geld op haalt?
Kuijper: "Filantropie is altijd een heel gevaarlijk terrein"

Kuijpers Mediamoment gaat over de Stemwijzer, in zijn stad Apeldoorn gaat er wat mis. Waartoe dient ie en hoe mist het zijn doel van tijd tot tijd?
Putters: "Of je moet alsnog de foldertjes doorkijken"

Er is een update van de NOS over de oorlog in Oekraïne

Verder hebben we het over affiches en posters voor partijen. Reclame maken voor je standpunt gaat tegenwoordig anders dan vroeger. Gaan er nog mensen langs de deuren of zijn mediaforumleden nog op straat aangesproken?

Op TV was Nederland Kiest gisteren te zien: een debat met lokale partijen en lokale afdelingen van landelijk partijen. De oorlog werd behandeld door de fractievoorzitters maar is dit wel van belang voor de verkiezingen? Was het een goede vorm voor het debat?
Kuijper: "Politiek gaat over het overbruggen van die tegenstellingen"

Het kabinet schaft volgende week woensdag ook de laatste coronamaatregelen af. Maar daar was niet eens meer een persconferentie voor belegd. Hoe wordt er gekeken naar hoe dit wordt afgesloten?
Van Ark: "Het is totaal aan mij voorbijgegaan"

We eindigen met het TaalTeam door Jan Beuving