Fragment

Het Mediaforum met Stéphane Alonso en Arno Kantelberg

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Stéphane Alonso en Arno Kantelberg

Aan tafel zitten Stéphane Alonso, Arno Kantelberg en Spraakmaker Winnie Sorgdrager.

Het mediamoment van Stéphane Alonso gaat over een groot onderzoeks-artikel dat dit weekend in NRC werd gepubliceerd over de NCTV. Bij Alonso vielen vooral twee dingen op in het artikel.

Het mediamoment van Kantelberg gaat over de uitzending van Medialogica van gisteravond. Waar Kantelberg met grote irritatie naar heeft gekeken. De uitzending stond in het teken van de berichtgeving rondom het koningshuis en aan welke codes van de RVD je je als journalist moeten houden. Waar kwam de irritatie van Kantelberg vandaan?


Verder komen de versoepelingen aan bod en de communicatie daarvan. Gisteren werd namelijk officieel bekend gemaakt dat versoepelingen in ieder geval uitgesteld worden tot 28 april en misschien wel later. Hoe kijken de forumleden naar de communicatie vanuit het kabinet? ‘’Iedereen heeft het over perspectief en dat is prima, maar je moet mensen geen valse hoop geven’’, aldus Alonso. En is Spraakmaker Winnie Sorgdrager opgelucht dat ze in deze tijd geen deel meer uitmaakt van het kabinet?