Fragment

Het Mediaforum met Wouter de Winther en Roos Schlikker

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Wouter de Winther en Roos Schlikker

Aan tafel zitten Wouter de Winther, Roos Schlikker en Jim Jansen

Het Mediamoment van Schlikker is de interne strijd om wel of niet over te stappen op Mastodon. Wat is de afweging? En is van beide platforms wegblijven ook een mogelijkheid?

Winthers Mediamoment gaat over de stikstof uitspraak over de bouwuitstelling. Er is een streep gezet door de bouwvrijstelling, die de zoveelste uitsteltruc in de stikstofcrisis van het kabinet werd genoemd. Kan je het een tegenvaller noemen?

Twee van de drie Belgische klimaatactivisten die in het Haagse Mauritshuis het schilderij 'Het meisje met de parel van Vermeer' probeerden te besmeuren, zijn veroordeeld tot een twee maanden celstraf, waarvan één voorwaardelijk. Extinction Rebellion Nederland reageerde geschokt. Zijn onze mediaforumleden dat ook?

Oud-voorzitter Gerrit van de Kamp van politievakbond ACP heeft zich in zijn werk meermaals schuldig gemaakt aan (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. Dat bleek gisteren uit de conclusie van een extern onderzoek in opdracht van de ACP. Hij wilde geïnterviewd worden door het AD om zijn kant te delen, komt er inderdaad duidelijk een andere kant van zijn verhaal naar voren? Kan je hem kritisch interviewen als hij de aanklachten ontkent? Rennie Rijpma geeft een reactie waarom het AD dit heeft gedaan