Fragment

Het Mediaforum met Sandrina Hadderingh en Marc Chavannes

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Sandrina Hadderingh en Marc Chavannes

Aan tafel zitten Sandrina Hadderingh, Marc Chavannes en Spraakmaker René Cuperus

Video niet beschikbaar

Gisteravond was het laatste debat, het slotdebat en dat is traditioneel het slotstuk van de campagnes.  Marcel Peereboom zegt in de Telegraaf dat tv-debatten hun langste tijd hebben gehad. Wordt dat breed gedragen? Is er groeiende ergernis en in hoeverre veranderen debatten de stemmers? Chavannes: "We hebben nou eenmaal een pluriform bestel en je hoeft niet te kijken"

We spreken met beller Jos, hij gaat uit protest niet stemmen en heeft zijn biljetten zelfs verbrand in de kachel. Is hij het ultieme voorbeeld van afgehaakt Nederland?

Gisteren kondigde het OM aan om Ali B en Jeroen Rietbergen te vervolgen voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het fragment waarin de officier de vervolging bekend maakt komt uit een filmpje van het OM zelf. Hadderingh snapte niet dat er geen journalist aan te pas kwam: "Dit kan niet de norm zijn". Hoe kon dit gebeuren?

We sluiten af met nieuws uit Engeland. Na de rel over Gary Lineker ligt de BBC weer onder vuur. De omroep zou onder druk van de regering de berichtgeving over corona hebben aangepast. Woorden als lockdown zouden expres vermeden zijn. Dit blijkt uit appjes van de hoofdredactie, is dat betrouwbaar genoeg als bron?