Fragment

Het Mediaforum met Martha Riemsma en Paul Jansen

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Martha Riemsma en Paul Jansen

In de provincie Overijssel, zijn tijdens werkzaamheden 300 huizen zwaar beschadigd geraakt. Is het tijd om te spreken van Groningen 2.0? Waarom is er niemand die hiervan weet?

Aan tafel zitten Martha Riemsma, Paul Jansen, hoofdredacteur en Spraakmaker Harry Starren.

Bij het NPO-programma ‘Danny op straat’ ontstond flinke ophef. In de aflevering komt Nelson aan het woord, hij wil een politieke partij oprichten om zo seks met kinderen legaal te maken. Verder pleit hij voor een andere omgang van seks met kinderen. Is het wenselijk om dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken in onze samenleving? Had de NTR hem tegen zichzelf in bescherming moeten nemen?

Het mediamoment van Jansen gaat om de ophef die ontstaan is in de media tussen James Carville (voormalig spindoctor van Bill Clinton) en Bernie Sanders. Hoe schadelijk is deze opmerking van Carville voor het imago van Sanders?

Tot slot: de directie van KPN gaat volgende week dinsdag met de hoofdredactie van Trouw om tafel vanwege de ‘laptopgate’. Het telecombedrijf is not amused over diverse primeurs die Trouw publiceerde nadat het een achtergelaten KPN-laptop met toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie in handen kreeg.