Fragment

Het Mediaforum met Catherine Keyl en Ward Wijndelts

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Catherine Keyl en Ward Wijndelts

Aan tafel zitten Catherine Keyl, Ward Wijndelts en Niko Wanders

Video niet beschikbaar

Het Mediamoment van Wijndelts is het laatste IPCC rapport dat vandaag wordt gepresenteerd. Hij noemt de dag: "een heel belangrijke dag voor mij maar ook 1 vol met frustratie". Hoezo? En hoe kunnen journalisten en wetenschappers goed verslag doen van de noodzaak?

Het Mediamoment van Catherine gaat over de spanningen op de beurs. Is er te weinig aandacht voor de ontwikkelingen?

Na de winst van de BBB tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, komen nu ook alle analyses en reflecties op gang. Want waar staat de partij voor? Hebben we deze analyses wel genoeg voor de verkiezingen gehoord? Is er nu een BBB-bashing gaande?

Tom Egbers schoof, op eigen verzoek, aan bij Khalid en Sophie. Er was hem voor het artikel van de Volkskrant om wederhoor gevraagd, maar hij vond dat hij daar te weinig tijd voor had gekregen. Is dat een terechte kritiek? En is de liefdesaffaire van een aantal jaar geleden niet de volledige boventoon gaan voeren?

En we eindigen met Trump. Hij meent morgen gearresteerd te worden vanwege het betalen van zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels, met wie hij een relatie zou hebben gehad. Wat staat hem en ons te wachten?