Fragment

Het Mediaforum met Tom Kleijn en Arjan Snijders

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Tom Kleijn en Arjan Snijders

Aan tafel zitten Tom Kleijn, Arjan Snijders en Spraakmaker Peter Giesen

Video niet beschikbaar

Snijders Mediamoment gaat over het optreden van Roger Waters, mede-oprichter van Pink Floyd. Zijn live-optreden in Berlijn ging viral. Wat zien we? En waarom is zelfs de Duitse politie een onderzoek gestart?Het Mediamoment van Kleijn gaat over succession. Kleijn is een groot bewonderaar van de serie. Wat maakt de serie zo goed?

Dan naar afgelopen weekend, wat ons bij blijft is natuurlijk het klimaatprotest op de A12. Het leverde bijna 1600 aanhoudingen op. Politiebonden zijn ontevreden over het feit dat niemand wordt vervolgd, en ze waarschuwen: dit moet niet folklore worden. Was het folklore? Hoe hebben journalisten hierover bericht? Klonk er vooral afkeuring of sympathie?

Vrijdag ging het er al over, maar gisteravond was het dan op tv: College Tour met Sigrid Kaag. Haar kinderen maken zich grote zorgen en willen het liefst dat ze stopt. Geeft het programma een ander beeld van Kaag? Sorteert ze voor op een afscheid?

Tot slot richten we onze blik op de radiowereld De veiling van de frequenties is volop bezig. Recent nog heeft Talpa Network een rechtszaak om de startprijzen omlaag te krijgen verloren. Waarom horen we hier zo weinig van en wat betekent het voor kleinere stations die een FM-frequentie willen?