Fragment

Mediaforum met Paul Römer en Beri Shalmashi

  1. Fragmentenchevron right
  2. Mediaforum met Paul Römer en Beri Shalmashi

Wehebben het over de reiswaarschuwing die Amnesty International woensdaguitgevaardigde ena de meest recente massaschietpartijen in de Verenigde Staten.Ook gaat het over de baas van de rechtse site 8 Chan. Hij verschijnt voor hetAmerikaanse congres. In de Volkskrant vandaag was een profiel van deze JimWatkins te lezen... maar eigenlijk is er maar heel weinig bekend over die man.Maakt dat het zo interessant?


Aantafel zitten Paul Römer directeur RTV bij Talpa Network, regisseur BeriShalmashi en Spraakmaker familierechter Cees van Leuven.


Verderhebben we het over Trump die naar aanleiding van de dodelijke schietpartijen inEl Paso en Dayton voor zijn helikopter werd geïnterviewd. De Amerikaansepresident heeft veel kritiek gekregen. Hij zou amper emotie hebben getoond.Daarnaast krijgt hij het verwijt verantwoordelijk te zijn voor het klimaatwaarin de schietpartijen plaatsvonden. Kan dat inderdaad gesteld worden?


Totslot hebben we het over het nieuwe televisieseizoen. Een aantal programma’skeren terug, zoals Man Bijt Hond en Lingo. Is dat een teken van nostalgie ofvan creatieve armoede?