Fragment

Het Mediaforum met Yoeri Albrecht en Ilse Openneer

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Yoeri Albrecht en Ilse Openneer

We hebben het over het televisiedebat tussen de Britse premiers-kandidaten: Jeremy Hunt en Boris Johnson. Hoe hebben onze mediakenners gekeken? Wat viel op?


Aan tafel zitten Yoeri Albrecht, Ilse Openneer en Judith Osborn.


Ook hebben we het over het bericht dat de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, de AIVD, voorlopig toch geen aangifte doet tegen journalist Huib Modderkolk van de Volkskrant. Dat heeft minister Kajsa Ollongren bekend gemaakt. Waarom is dit opvallend? Albrecht noemt het ernstig. Hoe ervaart Openneer het contact met de AIVD vanuit RTL Nieuws?


Tot slot hebben we het over Jeffrey Epstein. De berichtgeving over de van kindermisbruik verdachte Amerikaanse miljardair blijft verbazen. Honderden zo niet duizenden foto’s van kinderporno zijn in zijn huis gevonden. Waarom komt dit nu pas naar buiten? Wie heeft daar baat bij? Epstein heeft tal van bekende Amerikanen zoals Donald Trump en oud president Clinton in zijn vriendenkring. Hoe kan het dat al die bekende Amerikanen niet eerder afstand hebben genomen? Epstein was immers al in 2008 eens veroordeeld