Fragment

Het Mediaforum met Arjen Fortuin en Henrike van Gelder

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Arjen Fortuin en Henrike van Gelder

Aan tafel zitten Arjen Fortuin, Henrike van Gelder en Spraakmaker Wijnand Veeneman

Video niet beschikbaar

Het Mediamoment van Van Gelder gaat over de interviews met prins Harry van Engeland. Je ziet hem overal in de media met een Netflix-serie, vele interviews en een boek. Hij zet graag te willen verzoenen met zijn familie. Maakt het niet allemaal onderdeel uit van een publiciteitsstunt? Fortuin: "Hun beroep is in zekere zin het verkopen van hun leven"

Het Mediamoment van Fortuin gaat over de aflevering van Wintergasten met Jane Goodall. Er zat een speciaal moment in over de dood van een app. Een stilte die viel raakte Fortuin, waarom precies? En zou er meer ruimte moeten zijn voor stilte in interviews?

De eerste aflevering van de nieuwe serie Lampje was gisteren te zien. Het is gebaseerd op de boeken die al erg populair waren. Is het niet riskant om er dan ook nog een serie over te maken? En hoe is de serie nu ontvangen? In Nederlandse begrippen is het een grote investering...En dat grenst aan Klokhuis want het is 35 jaar geleden dat het begon. Hoe staat het met de jeugdtelevisie in Nederland. Loont het nog te investeren?

En we sluiten af met een nieuwe trend op TikTok. Kinderen vertellen hun ouders dat een bekend iemand zogenaamd is overleden en filmen hun reacties. Het gaat flink viraal, kan je het humoristisch noemen? En we kijken naar echte overlijdens van bekende mensen de afgelopen tijdFortuin: "Je moet kinderen leren dat je zo niet met anderen om gaat"