Fragment

Het Mediaforum met Bert Huisjes en Angela de Jong

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Bert Huisjes en Angela de Jong

Aan tafel zitten Bert Huisjes, Angela de Jong en Spraakmaker Evgeniy Levchenko.

Het mediamoment van De Jong gaat over Pauw komt Binnen. Hij was in het Prinses Maxima-Centrum, voor kinderoncologie in Utrecht. Het programma greep De Jong erg aan, wat vond zij zo mooi aan deze uitzending? De Jong: “Pauw blijft professioneel; je voelt aan alles dat het hem raakt, maar hij doet zijn werk daar”.

In zijn mediamoment wil Huisjes het hebben over een groot interview met Henk Krol in het AD vandaag. Volgens huisjes is dit de start van het politieke verkiezingsseizoen. Maar is dat zo? Sigrid Kaag heeft ook al meerdere interviews gegeven bijvoorbeeld.

Nog meer politiek gisteren: in Linda’s Wintermaand bevraagt Linda de Mol bekende Nederlanders naar de belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken ook terug op het afgelopen jaar. Opvallende eerste gast was: minister president Mark Rutte. Wat vonden onze mediakenners ervan? Huisjes: “Het was een enorm feel good interview”. Miste er kritische vragen?

Vlak na het Mediaforum wordt duidelijk wie de omroepman of - vrouw van het jaar gaat worden. Wie zijn de kanshebbers? Volgens Huisjes zou minister Arie Slob de prijs verdienen. Waarom?

We besluiten het Mediaforum met het Taalteam met Frank van Pamelen.