Fragment

Het Mediaforum met Erik Noomen en Diederik Broekhuizen

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Erik Noomen en Diederik Broekhuizen

We hebben het over een bericht van Opsporing Verzocht gisteravond, waarin opgeroepen wordt in het buitenland, op vakantie, uit te kijken naar Ridouan Taghi en Said Razzoukie. Dit zijn twee hoofdverdachten ineen groot liquidatieproces. Volgens Broekhuizen werkt het meer als een belletje: zie je die persoon lopen, dan herken je hem. Maar je gaat niet actief zoeken zegt hij. Onze andere mediakenners twijfelen of dit gaat werken.

Aan tafel zitten Erik Noomen, Diederik Broekhuizen en Spraakmaker Gert Jan Oplaat.

Ook hebben we het over de serie 13 Reasons Why. De Netflix-serie heeft namelijk de zelfmoordscene uit de film geschrapt. De seriestaat al twee jaar online. Is het gek dat die scene nu pas geschrapt wordt? Is het een marketingstunt?

Tot slot hebben we het over de VVD. Wybren van Haga (VVD)heeft een straf gekregen van fractievoorzitter Klaas Dijkhoff omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. En deze straf is náást de straf van justitie. Haga moet 5000 euro betalen aan de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers én 5 dagen vrijwilligerswerk doen. Terechte actie van Dijkhoff? Zouden onze mediakenners een boete accepteren van hun werkgevers?