Fragment

Het Mediaforum met Catherine Keyl en Joost Oranje

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Catherine Keyl en Joost Oranje

Aan tafel zitten Catherine Keyl, Joost Oranje en Spraakmaker Floor Milikowski

Video niet beschikbaar

Oranje's Mediamoment komt uit de Volkskrant. Daar heeft columnist Frank Kalshoven een serie over het, volgens hem, kapotte poldermodel. Waarom wil hij dit uitlichten? Wat is er precies stuk en is een column wel een goede manier om dit aan te kaarten?Milikowski: "De politieke partijen raken zo losgezongen van de mensen thuis"

Keyl's Mediamoment is een fragment uit Zomergasten, Raven van Dorst was gisteravond te gast. Voor hen heeft één zin het hele leven veranderd. Welke zin was dat en is het normaal? Waarom wil Keyl dit uitlichten?

Dan naar het CDA, 2030 is niet heilig wat betreft de stikstofdoelen. Dat zei minister Wopke Hoekstra in een interview in het AD. Het deed de wenkbrauwen rijzen. Hij deelde zijn mening eerder met de media dan met zijn coalitie genoten. Wat zegt dat? En staat het CDA hier wel echt voor? De ondergang van het CDA wordt geanalyseerd en er wordt afgevraagd of een harde koerswijziging wel een goede oplossing isKeyl: "Het is voor mij hoogverraad"

Als laatste staan we stil bij het overlijden van Bram Peper. De oud-minister en burgemeester van Rotterdam overleed dit weekend op 82-jarige leeftijd. Wat blijft hangen zijn de bonnetjesaffaire en een geruchtmakend interview in Vrij Nederland.  Is zijn carrière gevormd door de media? Oranje: "Het doet het licht af van wie hij was als man"