Fragment

Het Mediaforum met Ward Wijndelts en Kefah Allush

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Ward Wijndelts en Kefah Allush

Aan tafel zitten Ward Wijndelts, Kefah Allush en Spraakmaker Brenda Stoter Boscolo

Het Mediamoment van Allush gaat over de bescherming van voetbalspelers tegen de pers. Ze worden ondervraagd of lastiggevallen over hun rol in dit WK in Qatar. Mag je hen aanspreken op hun rol? Tegen racisme spreken ze zich wel vaak uit en dat wordt vaak aangemoedigd...Allush: "Johan Cruijff ging niet mee naar Argentiniƫ. Een speler kan zelf besluiten om niet mee te gaan naar een toernooi"

Het Mediamoment Wijndelts gaat over de onrust op Twitter door Elon Musk. Nieuwe ontwikkelingen: na een massaontslag worden nu veel mensen teruggevraagd. Welke impact heeft dit op het product? Heeft het medialandschap niet behoefte aan meerdere platformen?Stoter Boscolo: "Er is zoveel negativiteit"

Gouden freelance Award is afgelopen vrijdag uitgereikt aan Jantine Jongebloed voor een verhaal over sexting. Het is de prijs voor het mooiste verhaal door een freelancer gemaakt. Waar zou de journalistiek zijn zonder freelancers? Wat is de waarde van een freelancer? Onze Spraakmaker is zelf freelancer, neemt zij alle opdrachten aan?

We sluiten af met het taalteam door Kiki Schippers