Fragment

Het Mediaforum met Jan-Kees Emmer en Catherine Keyl

  1. Fragmentenchevron right
  2. Het Mediaforum met Jan-Kees Emmer en Catherine Keyl

Video niet beschikbaar

Aan tafel zitten Jan-Kees Emmer, Catherine Keyl en Spraakmaker Hans Engels.

Zou Louis van Gaal de nieuwe bondscoach worden? En hoe berichten kranten hierover? Daarover gaat het mediamoment van Emmer. Zijn oude krant, De Telegraaf is niet heel enthousiast over Van Gaal.

Het mediamoment van Keyl gaat over de mediaweek van Catherine. Ze was veel in beeld in de media deze week. Eén van die plekken waar we Keyl konden zien shinen is Dit vindt Nederland, het nieuwe opinieprogramma op SBS6. Wat is de kracht van dit programma? Hoe gaat het met de kijkcijfers? Keyl: “SBS is natuurlijk niet erg verwend met kijkcijfers, dus het valt hun allemaal mee”. En wat zouden onze mediakenners anders doen?

Journalistenvakblad Villamedia keek met hoogleraar journalisitek in Groningen Bart Brouwers naar een aantal bedrijfsmatige aspecten van de papieren krant. Over de toekomst van de papieren krant is het artikel niet zo optimistisch. Is het nog rendabel, een papieren krant? En hoe is het met de alternatieven gesteld? Zullen huis-aan-huisbladen ook steeds vaker digitaal verspreid worden? En waarom stappen kranten nog niet over naar compleet digitaal?

We besluiten het Mediaforum met het Taalteam met Lennart van Dijk.