Fragment

Inge Ipenburg en Kees Kist op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Inge Ipenburg en Kees Kist op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur GTST-actrice en voormalige 'mol' Inge Ipenburg en oud-voetballer Kees Kist.

Inge Ipenburg, te gast in het eerste uur van De Perstribune, maakte deze maand voor de tweede keer haar rentree in de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden in de rol van Martine Hafkamp. Naast (soap)actrice is Ipenburg onder meer schrijfster en regisseur. In 2007 werd ze ontmaskerd als de mol in de televisieserie Wie is de Mol.

Kees Kist, te gast in het tweede uur, is een legendarische oud-voetballer van onder AZ en het Nederlands elftal met als specialiteit 'de harde, droge knal'. Kist speelde 21 interlands. In het seizoen 1978/1979 won hij de Gouden Schoen als topscorer van Europa. Tegenwoordig staat Kist op de markt met schoenen.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is vanwege het WK shorttrack te gast in Ahoy'. En mediadeskundige Ron Vergouwen laat zijn licht schijnen over de belangrijke mediatrends van de afgelopen week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.