Fragment

Sjors Fröhlich benoemd tot nieuwe online radio ambassadeur

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sjors Fröhlich benoemd tot nieuwe online radio ambassadeur

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich is benoemd tot de ‘Online Radio Ambassadeur 2019’. Dat is bekendgemaakt in het NPO Radio 1-programma De Perstribune door zijn voorganger, radiomaker Michiel Veenstra.

Door zijn grote verdiensten op het gebied van interactie met de luisteraar, podcasts en SMART Radio, was de Online Radio Awards-jury het er volgens Veenstra snel over eens dat Fröhlich de ambassadeur van 2019 moest worden.

Uit het juryrapport: Als presentator van Stand.nl wist Sjors Fröhlich al snel hoe belangrijk interactiviteit met luisteraars is. Hij durft met zijn kleine station grote stappen te nemen op het gebied van podcasting en radio innovatie. Hij zette al vroegtijdig de mogelijkheden van de smart speaker in. Begin dit jaar won hij ook al terecht een Marconi Award voor zijn SMART Radio-project. Een persoonlijkheid die met BNR het medium radio durft te vernieuwen.

De bekendmaking is een aanloop naar de uitreikingvan de Online Radio Awards 2019 op woensdag 9 oktober. Op het event zal Fröhlich zijn award officieel uitgereikt krijgen.

Video niet beschikbaar