Fragment

De volle bingokaart van Gaston Starreveld

  1. Fragmentenchevron right
  2. De volle bingokaart van Gaston Starreveld

Het is zomer en dat betekent bij De Nieuws BV dat het tijd is voor wat langere gesprekken met bijzondere gasten aan de hand van een bingomolen. Elk balletje daarin, correspondeert met een nummer op een speciale vragenlijst, waarmee we in korte tijd de gast beter leren kennen.

Vandaag draait Gaston Starreveld aan de bingomolen. Hij is één van de bekendste stemmen van Nederland. Zijn overbekende 'goooooeeeeddeeeendag' is ongeëvenaard en altijd herkenbaar. Als je hem in je straat tegenkomt maakt je hart vast en zeker een klein sprongetje want hij brengt graag grote en kleine loterijprijzen langs. 

Gaston kan niet kiezen welke muziekplaat hij uiteindelijk zou meenemen naar een onbewoond eiland, maar hij weet wel wie hij graag zou meenemen, zijn dochters. In zijn werk komt Gaston de mooiste mensen tegen met de liefste verhalen en vindt dat aspect het mooiste aan zijn werk, al zal hij dat in de toekomst wel weer moeten combineren met een nieuw avontuur in Spanje waar hij graag weer naar toe wil verhuizen.