appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Kijktips. Wat is er allemaal online te zien aan optredens en voorstellingen?

ANP
woensdag 14 april 2021 | NTR | Redactie Kunststof Twitter

Wekelijks zijn er tientallen programma's, optredens en voorstellingen uit alle uithoeken van de culturele sector online te zien. Van kunst tot film en van muziek tot theater. In Kunststof Maandag een gids met tips van mooie, belangrijke of interessante programma's, zodat je niets hoeft te missen.

Culturele agenda

Agenda

Toneelgroep Maastricht brengt op 14 en 21 april een livestream van Peachez, de bewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman uit 2017. Porgy Franssen speelt een professor die op een dag een mailtje krijgt van een onbekende vrouw: Sarah Peachez. 

Janne Schra komt met een nieuwe single én presenteert een livestream via haar Facebookpagina, op 15 april, 20.00 uur.

In het kader van de Empty Concertgebouw Sessions geeft Jeangu Macrooy een gratis online mini-concert op 15 april om 20.30 uur, te volgen via de website van het Concertgebouw.

HUMAN presenteert de film Doula's van de stad van Adelheid Roosen, intieme gesprekken in tijden van lockdown, op 16 april om 23.00 uur op NPO 3.

Ook van Toneelgroep Maastricht: Kroegverhalen van Simon Carmiggelt, voorgedragen door Gastheer Michel Sluysmans, op 17 april en 1 mei om 20.00 uur via Zoom. 

Kunststof Maandag

Sinds 29 maart biedt Kunststof twaalf keer het podium aan artiesten voor wie presentaties, premières en plannen door corona niet door kunnen gaan. Elke week een andere hoofdgast, over dromen, ambities en samenwerking. Als het even kan, is er een liveoptreden of performance. Ter ere van de podiumkunsten, die veerkrachtig blijken als ze het zwaar te verduren hebben.

Kunststof Maandag wordt iedere maandag om 19.30 uur uitgezonden op NPO Radio 1 en op NPO 2 Extra.

Kunststof Radio

Het cultuur- en mediaprogramma van NTR van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.30 en 20.30 uur op NPO Radio 1 of op elk moment terug te luisteren als podcast. Volg Kunststof op TwitterFacebook en Instagram

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1