appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Glennis Grace gaat Nederlandstalig album maken met schrijver Glen Faria en veel andere artiesten

AVROTROS
vrijdag 20 november 2020 | AVROTROS | Humberto

Zanger en songwriter Glen Faria werkte samen met Glennis Grace aan het nummer van Glennis Geen Traan. Maar er zit meer in het vat: Glen en Glennis gaan samenwerken met tal van andere Nederlandse artiesten, vertellen ze tegen Humberto Tan. 

glennis grace en glenn faria

Het was eigenlijk de bedoeling dat Glen Faria zou komen praten over de playlist die Barack Obama begin deze week publiceerde. Maar het nummer Geen Traan komt ter sprake en Glen besluit Glennis Grace te appen. Ze blijkt in het pand te zijn en schuift spontaan aan. "Glen appte mij: 'Kom nu hierheen!' en ik was in de buurt", vertelt Glennis. 

Samen schrijven

Glen Faria heeft de Nederlandse versie van Geen Traan gemaakt voor Glennis Grace. "Maar er lonkt sowieso meer. Wij werken al samen en Glen gaat voor en met mij schrijven en met anderen", vertelt Glennis. Ze gaat dus een Nederlandstalig album maken. 

Faria heeft een lijstje met schrijvers. "Daar zitten ook artiesten tussen", vertelt Faria. Hij gaat geen namen noemen. "Omdat we ze er dan ook aan moeten houden." Wordt vervolgd dus. 

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1