appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Dit verhaal tekende haar voor het leven'

AVROTROS
vrijdag 1 mei 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Je weekend begint met Humberto Tan op vrijdagmiddag! Oud-voetballer Theo Janssen schuift aan over het kampioenschap van FC Twente. Lex Uiting heeft het oorlogsverhaal van zijn oma vertaald naar een lied. En fotograaf Ilvy Njiokiktjien maakt foto's in coronatijd. En wie is toch die trompettist die op 4 mei de taptoe blaast?

Bekijk het terug in een snelle samenvatting van 3 minuten!

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1