appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Dionne en Toine gaan op zoek naar muzikale vakantieverhalen in 'De Zomer Van...'

AFP
donderdag 23 april 2020 | AVROTROS | Stax&Toine

In Stax&Toine De Zomer Van... luister je elke dag de muziek die je hoorde tussen 'Zijn we er al?' en 'Ik moet plassen!'. Dionne en Toine nemen je in deze nieuwe rubriek even mee terug naar de zee, de bergen of de camping in Drenthe. En daarom zijn ze op zoek naar jouw vakantieherinnering! 

Stuur ons jouw mooiste muzikale herinnering en je hoort hem terug op NPO Radio 1. Natuurlijk konden Toine en Dionne zelf niet achterblijven. 
 

Dansen op Spaanse muziek

Alle kant zwiepte Dionne op, als ze terugdenkt aan de vakantie met haar familie. Zij en haar zus konden geen genoeg krijgen van Spaanse muziek en danste van 's morgens vroeg tot 's avonds laat vooral op maar één nummer: Lambada van Kaoma.  

Dionne denkt terug aan dansen op Lambada

De Belgische kust

Hij was nog geen twintig en maakte de kust van België al onveilig. Samen met zijn vrienden reisde Toine elke zomer af naar Knokke. Lekker uitgaan en feesten en dan de hele nacht doorhalen tot 's morgensvroeg. Ze zagen de winkels alweer hun deuren openen, als zij net klaar waren met feesten.
 
Als Toine terugdenkt aan het uitbrakken op het strand, schiet vooral deze plaat door zijn hoofd: On The Beach van Chris Rea.
 
Toine vertelt over zijn zuip-vakantie in Knokke
 
Zet dit je aan het denken over jouw eigen ultieme vakantieherinnering? Laat van je horen!

Stax en Toine de zomer van

Please let us know your name.

Invalid Input

Invalid Input

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1