appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Miss Podcast: Yvette van Boven
STER Advertentie

Vandaag de Nooit Meer Slapen muzieksessies gratis bijwonen? Dat kan!

Velvet Amsterdam
vrijdag 11 oktober 2019 | VPRO | Redactie Nooit Meer Slapen Twitter

Vandaag, vrijdagmiddag, worden de muzieksessies van Nooit Meer Slapen opgenomen in platenzaak Velvet te Amsterdam. En je kunt daar gratis bij zijn! Het enige wat je dan moet doen is tussen 14:30 en 17:30 uur binnenwandelen op Rozengracht 40. Vandaag te zien en te horen: Naaz, Joya Mooi en Henny Vrienten.

De optredende muzikanten, bands en singer-songwriters staan vaak op het punt om door te breken of zijn dat al. Nooit Meer Slapen neemt de sessies op en zendt ze in de weken daarna uit tijdens uitzending op NPO Radio 1 tussen 00.00-02.00 uur.

De nieuwste muziek

Benieuwd naar vorige sessies? Luister een hier een paar van de optredens terug:

Live Sessie: Someone

Live Sessie: Jelle Paulusma

Live Sessie: Matthew Crosby

Live Sessie: Cut_

Live Sessie: The Visual

Meer kunst en cultuur?

Nooit Meer Slapen is hét cultuurprogramma van de VPRO. Elke maandag- tot en met vrijdagnacht tussen 00.00 en 02.00 uur hoor je diepgravende gesprekken over cultuur, literatuur, film, muziek, theater en kunst op NPO Radio 1. Terugluisteren? Dat kan via de podcast.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1