appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Eus krijgt muziekles van Stef Bos

BNNVARA
maandag 6 mei 2019 | BNNVARA | Redactie

In de podcast Onze man in Deventer was zanger Stef Bos te gast. Stef kwam rechtstreeks vanuit het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, waar hij een muzikaal eerbetoon heeft gebracht aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. In Deventer maakt hij een tussenstop en nestelt hij zich op de bank van Eus. 

De singer-songwriter, bekend van onder andere zijn hit 'Papa', vertelt over zijn opvoeding en zijn wedergeboorte, zijn liefde voor Zuid-Afrika maar bovenal: zijn liefde voor muziek. Stef heeft ook een instrument voor Eus meegenomen, die een wel heel unieke masterclass krijgt.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1