appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

De hoogtepunten van de afgelopen mediaweek

ANP
zondag 14 oktober 2018 | MAX | De Perstribune Twitter

Elke week belicht vaste mediadeskundige Ron Vergouwen van De Perstribune de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen mediaweek. Wat was 'hot' en wat was 'not' op radio, televisie, krant en internet? 

De Mediaweek: Roborot en Late Night-gate

Het was de week van Giro 555 en de week waarin de media in de ban waren van het Banksy schilderij dat zichzelf vernietigde. Maar, het was ook de week waarin bekend werd dat documentairemaker Sinan Can en presentator Tijs van den Brink zijn genomineerd voor de Prix Europe. 

Maar, waar wie vooral in de spotlight stond was Rob 'Roborob' Jetten, "een echte swingende tafelgast was het nog niet." Daarnaast bespreekt Vergouwen de zwartepietrel rond RTL Late Night, de toespraak van Patty Brard op het Televiziergala én de opmerkelijke uitspraken van Carry Tefsen over #MeToo.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1