Binnenland

Jort Kelder kan werk niet loslaten en breekt vakantie eerder af

foto: ANP Fotofoto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Jort Kelder kan werk niet loslaten en breekt vakantie eerder af

[AVROTROS] Vliegvertragingen, krakkemikkige appartementen en voedselvergiftigingen. In 'De horrorvakantie van...' vertellen bekende Nederlanders in Radar op NPO Radio 1 wat er misging op hun vakantie. Presentator Jort Kelder vertelt hoe hij zijn vakantie in Noorwegen moest afbreken en dat was niet alleen vanwege de regen.

Jort Kelder was op reis in Noorwegen toen hij in de buurt van nationaal park Hardangervidda niet alleen enorm veel last had van muggen, maar ook van de regen. In die tijd was Jort hoofdredacteur van zakenblad Quote en wilde hij alles zien, lezen en horen dat met Quote te maken had. Er was nog geen e-mail en mobiele telefoons bestonden nog niet. Jort was de hele reis op zoek naar faxmachines om documenten voor Quote doorgestuurd te krijgen. Uiteindelijk heeft Jort zijn vakantie drastisch moeten inkorten, want hij kon tijdens de vakantie zijn werk niet loslaten. Het was niet de laatste horrorvakantie van Jort.

Deze maand staat Radar op NPO Radio 1 in het teken van het Radar Vakantieloket, waarbij presentator Mischa Blok samen met jurist Caspar Janssens en reisjournalist Hans Avontuur de vakantieproblemen van consumenten probeert op te lossen.

Jort Kelder kan werk niet loslaten en breekt vakantie eerder af

Reageren?

Dat kan onder dit artikel op de website van Radar of plaats een reactie op de Facebookpagina van Radar. Dit artikel en meer consumentennieuws in je mailbox? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van Radar.

Ster advertentie
Ster advertentie