appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Volg de persconferentie van Rutte en De Jonge live op NPO Radio 1

ANP
dinsdag 23 februari 2021 | RAD1 | Redactie

Om 19.00 uur vanavond verschijnen demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge weer voor de camera's om de actuele coronamaatregelen toe te lichten. Je kunt de persconferentie hier live beluisteren op NPO Radio 1.

De verwachting is dat Rutte en De Jonge zullen aankondigen dat álle contactberoepen, zoals kappers, rijscholen en nagelstudio's, weer aan de slag kunnen. Ook is het de bedoeling dat middelbare scholen en het mbo deels opengaan.

De omstreden avondklok blijft van kracht tot maandag 15 maart. Alleen door deze maatregel is er ruimte om scholen weer deels te openen, zeggen bronnen. Het demissionaire kabinet zou vanavond graag meer versoepelingen willen aankondigen, maar volgens Rutte geven de huidige besmettingscijfers weinig ruimte. Bekijk hier de laatste coronacijfers.

Wat kunnen we nog meer vanavond verwachten? Presentator Jurgen van den Berg blikte in het NOS Radio 1 Journaal alvast vooruit met politiek verslaggever Ewoud Kieviet. 

Vanavond weer een coronapersconferentie, wat weten we al?

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1