appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Geneeskundestudent Fauve ondersteunt op de corona-afdeling

NOS
woensdag 28 oktober 2020 | NOS | NTR | Redactie

Zelfs voor de meest ervaren medewerkers op de Intensive Care zijn patiënten met het coronavirus indrukwekkend. In het academisch ziekenhuis in Maastricht is er hulp. Dankzij een nieuw studentenuitzendbureau, Suzy, opgezet door artsen in opleiding, worden studenten geneeskunde ingezet als ondersteuning.

Waar is Waldy?

Fauve van Veen is één van hen. Zij hielp ook al tijdens de eerste golf in april dit jaar. Waldy is bij haar in Gronsveld en vraagt naar haar ervaring.

Waar is Waldy?

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1