appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Humberto in 3 minuten: 'Wat hier is gebeurd, is niet te beschrijven'

AVROTROS
vrijdag 14 augustus 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Een hoorbaar aangeslagen Danny Ghosen vertelt bij Humberto hoe de gevolgen van de explosie in Beiroet niet te bevatten zijn. De programmamaker is op dit moment in de Libanese stad. En verder aan tafel bij Humberto Tan: wat zouden burgers merken van een loonsverhoging in de zorg, Noortje Veldhuizen vertelt je een grappig kunstweetje en Humberto krijgt een bijzonder aanbod.

Dat en meer in Humberto in 3 minuten! 

Nieuw: Luister nu ook naar de podcast van Humberto!

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1